Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2021 13:05 - Algemeen

Uitmuntende jonge paarden in November Deals

Vanaf vandaag 22 november om 12 uur kan geboden worden op de November Deals collectie. Reeds de 13de HorseDeals editie met een primeur deze keer! In deze collectie zal je niet enkel ingeplante embryo’s en rietjes vinden maar ook 12 getalenteerde jonge springpaarden. Deze stammen af van o.a. Emerald van’t Ruytershof, Diamant de Semilly, Carrera VDL,…

Met Neceline krijgt u de kans om een 3-jarig topspringpaard aan te kopen dat afstamt van Chacoon Blue, zoon van de legendarische Chacco Blue en waarbij u enkel 1.60m hengsten terugvindt in de pedigree.

De 3-jarige hengst Nubertha is een nakomeling van Emerald van’t Ruytershof die we u uiteraard niet meer moeten voorstellen. De moeder van deze getalenteerde hengst is ook de moeder van de 1.60m springende goedgekeurde hengst Dexter R.

New Balio is een combinatie van Ibolensky x Lupicor die reeds onder het zadel is en daarbij uitstekende kwaliteiten laat zien!

Ontdek alle paarden nu met foto en video op de site!

De negen aangeboden embryo's zijn allemaal ingeplant en de veulens zullen zo in 2022 geboren worden. Daarnaast komen ze stuk voor stuk uit 1,60-genen! Minstens één ervan zal een merrieveulen zijn, waarbij Carthago gecombineerd is met de Roosakker-moederlijn.
Bekijk ook zeker de embryo's uit Chacco Blue, uit Ermitage Kalone, uit de halfzus van Mylord Carthago en Bamako de Muze en uit de veelbelovende Mr Cornet de Regor.

In de November Deals vormen de diepvries rietjes van zowel spring- als dressuurhengsten weer het grootste aantal loten en is naast de vaste toppers zoals Chacco Blue, Conthargos en Total US o.a. de hengst Pegase van 't Ruytershof weer terug van weg geweest in het aanbod.

Bieden op de interessante deals van de November Deals kan t.e.m. 29 november.

Klik hier voor de collectie


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions